Faciliteiten

Faciliteiten

Voor iedere activiteit een juiste ruimte

Wedstrijdbad_safari.png


Wedstrijdbad
Zwembad Safari heeft een wedstrijdbad van 15 × 25 meter met een verstelbare bodem en een temperatuur van 28 graden. Perfect voor het zwemmen van je dagelijkse baantjes! Klik hier voor meer informatie over banenzwemmen!

Doelgroepenbad safari.png


Doelgroepenbad
Zwembad Safari heeft een doelgroepenbad van 10 × 20 meter met een verstelbare bodem. 
Voor diegene die graag in warmer water zwemmen een uitkomst, je kan hier namelijk elke dinsdagavond warmwater banenzwemmen! Daarnaast worden er in dit bad verschillende Aqualessen gegeven! Denk hierbij aan Aquabootcamp, Aquavitaal, Aquacombat + HIT, AquaPower Deep en AquaVaria.

Het bad heeft een temperatuur van ongeveer 32 graden. Een bad om recreatief in te zwemmen, maar ook zeer geschikt voor groepsactiviteiten voor onze diverse doelgroepen.

Peuterbad 1920x1080 pix.jpg


Peuterbad
Zwembad Safari heeft een prachtig peuterbad. Een ruim opgezet bad dat opvalt door de vrolijke kleuren en de variatie aan speelelementen. Met een temperatuur van 32 graden heerlijk voor de kleintjes om het plezier van water te ontdekken.

Glijbaan_Safari.png


Glijbaan
Roetsj lekker naar beneden van onze glijbaan. Zwembad Safari beschikt over een spectaculaire 56 meter lange glijbaan met leuke verlichting en een transparant gedeelte, waardoor je naar beneden kan kijken. Onze glijbaan komt uit in een apart uitglijbassin.

Sporthal Safari 1920x1080 pix.jpg


Sporthal
MFA Safari beschikt over 6 verschillende sporthallen waar je gebruik van zou kunnen maken. In deze sporthallen wordt door diverse scholen gesport en zijn onze sporthallen de thuisbasis van diverse sportverenigingen.

Horeca Safari.png


Horeca
Sportcafé Safari is één van de gezelligste en sportiefste plekken in de buurt van Maarssen! In ons café en onze gezellige huiskamer kunt voor of na het sporten of gewoon als u in de buurt bent wat drinken, een hapje eten of komen relaxen. Tevens is Sportcafé Safari het thuishonk van de verschillende sportverenigingen die in het zwembad en de sporthal hun activiteiten aanbieden.

Vergaderen.png


Vergaderruimtes
Ben jij op zoek naar een centraal gelegen plek in Nederland waar parkeren en bereik met het openbaar vervoer geen probleem is? Dan ben je bij de MFA Safari op de juiste plek. Wij bieden jou verschillende mogelijkheden om te kunnen vergaderen, brainstormen of samenkomen in een sportieve maar ook zakelijke omgeving. Voor elke vergadering, training of opleiding is er een geschikte zaal beschikbaar. De groepsgrootte maakt niet uit. Tevens ontzorgen wij jouw dag(deel) met de mogelijkheid te kunnen kiezen voor compleet verzorgde arrangementen (op maat indien jij dit wenst).

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.