Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in voor onze zwemles

Zwemles kinderen.png


Inschrijven voor onze zwemlessen kan op 2 manieren:
- Eenvoudig en snel hier via onze online-webshop.
- Via de receptie van ons zwembad.  

Bij beide opties vul je een inschrijfformulier in en voldoe je de éénmalige inschrijfkosten. Deze kosten zijn inclusief de zwemkaart (chipkaart).
Als je dit gedaan hebt staat jouw zoon of dochter direct op de wachtlijst voor de zwemles op het tijdstip en de dag welke tijdens het inschrijfproces is aangegeven.

De betaling voor de zwemlessen gaat via een 4 wekenkaart systeem en is €48,75 per 4 weken.


Na inschrijving een leuk en leerzaam cadeau!
Heb jij een online inschrijving gedaan? Kom dan langs voor het welkom cadeau. Bij inschrijving aan de balie van ons zwembad krijg je het cadeau direct mee naar huis.


Gratis vrijzwemmen tijdens de wachtlijst of het volgen van zwemlessen!
Gedurende de periode dat jouw kind op de wachtlijst staat of zwemles volgt mag hij/zij gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene, komen zwemmen tijdens onze recreatieve uren. Onze tip is dat dit tijdens de zwemlessen vaak ten goede zal komen. Kinderen zijn vaak sneller watervrij waardoor ze de lesstof sneller zullen oppakken.

Inschrijven zwemles

Wil jij jouw kind inschrijven voor onze zwemlessen? Klik dan op de button hieronder en plaats jouw kind direct op onze wachtlijst!

Direct inschrijven voor zwemles!

Heb je een vraag over het inschrijven?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.