Over ons

Over ons

Van harte welkom bij MFA Safari

In onze gezellige multifunctionele accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past. Klik hier voor al onze activiteiten.

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor de accommodatie of bij parkeergarage Bisonspoor, waar je de eerste 4 uur gratis kan parkeren! Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Station Maarssen en loop je binnen 8 minuten onze accommodatie binnen.

Onze accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over speciale parkeerplaatsen, een gelijkvloerse en drempelvrije entree, speciale kleedruimtes, toiletten en toegang tot het water met een lift. Wij hebben het Nederlandse Keurmerk voor Toegankelijkheid.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje.

Over Sportfondsen

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Sportfondsen geeft energie!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.