Vergaderen

Vergaderen

Volledig verzorgd vergaderen in centraal Nederland

Vergaderen.png

Bij MFA Safari kan je rustig vergaderen in omgeving Utrecht. Wij beschikken over 3 verschillende multifunctionele vergaderlocaties, waarvan je de indeling zelf kan bepalen. Een overleg, training of workshop? Wij bieden een passende vergaderruimte voor elke bijeenkomst. Er is ruimte voor voor vergaderingen van 2 tot 200 gasten!

Jouw vergadering uitbreiden met een verzorgde lunch? Er is keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Koffie en thee, lunch, borrel en diner, alles is mogelijk! Door de ruime openingstijden van ons sportcentrum kan er bijna dagelijks van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gebruik gemaakt worden van de accommodatie. Bovendien beschikt MFA Safari over ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen en ligt het treinstation (Maarssen) op loopafstand. Onze vergaderruimtes zijn centraal in Nederland én makkelijk te bereiken.

Een sportief begin of afsluiting van uw dag? Ook dat past helemaal in ons concept. Meer informatie over onze vergaderzalen? Neem direct contact met ons op via de mail of bel naar 0346-200020.

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.