Binnen

AquaPower Deep

Intensieve training voor het hele lichaam!

AquaPower Deep is een Aqua-fitnessles in diep water. Er wordt tijdens de les gebruikt gemaakt van een wetbelt, omdat er zonder bodemcontact wordt gewerkt. Het is een zeer intensieve training (zonder impact op de gewrichten) voor het hele lichaam. Met name de rompspieren en je core zullen enorm versterkt worden!

Op uitdagende wijze wordt door middel van verrassende choreografieën gewerkt aan onder andere je spierbalans. Alle spiergroepen in het lichaam komen elke les aan bod en ook de coördinatie zal niet achterwege blijven! We werken onder andere aan kracht, uithouding, snelheid en flexibiliteit. Het is een intensieve les waar de fun factor zeker niet achterwege blijft.

Deze les is geschikt voor iedereen! Omdat je in het water met je eigen weerstand werkt kun jij het zo zwaar maken als jij zelf wilt. Kom jij ook meedoen?

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.