Leerlingvolgen

Leerlingvolgen

Leerlingvolgsysteem 2 1920x1080 pix.jpg


Volg eenvoudig en overal de vorderingen van jouw kind!

Om meer inzicht en betrokkenheid voor de zwemlessen te krijgen, kun jij als ouder/verzorger alle vorderingen volgen via het digitale leerlingvolgsysteem. Door middel van een coderingssysteem worden de vorderingen door de zweminstructeur op een tablet ingevoerd en zijn deze voor de ouders van het kind digitaal inzichtelijk.

Smileys
Om het systeem ook voor kinderen leuk en overzichtelijk te maken, wordt er gewerkt met drie soorten "smileys". Elke smiley heeft zijn eigen betekenis. Zo worden de kinderen gemotiveerd en gestimuleerd om 'blije' smileys te halen! Een leuk en uniek systeem, zowel voor ouder als kind.

Voor de start van de eerste zwemles wordt er een brief uitgegeven waarin een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord staat. Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen paniek! Deze zijn ook te verkrijgen bij onze receptie of telefonisch via 0346 – 20 00 20.

Mochten nog niet alle persoonlijke gegevens ingevuld zijn in het Leerlingvolgsysteem, kan dit na het inloggen worden aangevuld in het eerste scherm. Dit is noodzakelijk om verder te kunnen gaan. Nadat alle velden correct zijn ingevuld krijg je toegang tot het Leerlingvolgsysteem. Daarna klik je op zwemles en vink je "toon alleen actieve lesprogramma's" aan.

Heb je na het lezen van de vorderingen in het Leerlingvolgsysteem nog steeds vragen? Dan kan je een terugbel verzoek achterlaten bij de receptie of mailen met onze coördinatoren zwemzaken via zwemzaken.stichtsevecht@sportfondsen.nl.

Heb je een vraag over het Leerlingvolgsysteem?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.