Leerlingvolgen

Leerlingvolgen

Leerlingvolgsysteem 2 1920x1080 pix.jpg


Volg eenvoudig en overal de vorderingen van jouw kind!

Om als ouder meer inzicht en meer te betrokkenheid voor de zwemlessen te krijgen kunt u alle vorderingen volgen via het digitale leerlingvolgsysteem. Door middel van een coderingssysteem worden de vorderingen door de  zweminstructeur op een tablet ingevoerd en zijn deze voor de ouders van het kind digitaal inzichtelijk.

Smileys
Om het ook voor kinderen leuk en overzichtelijk te maken werkt het systeem met drie soorten "smileys". Elke smiley heeft zijn eigen betekenis; het zal kinderen zeker motiveren en stimuleren om allemaal "blije" smileys te halen! Kortom een uniek systeem voor ouders en kinderen!

Een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord wordt verkregen via een brief die uitgegeven wordt voor de start van de eerste zwemles. Wachtwoord of inlog vergeten? Geen paniek deze zijn ook te verkrijgen bij onze receptie of telefonisch via 0346 – 20 00 20.  Het kan zijn dat nog niet alle persoonlijke gegevens ingevuld zijn, in het eerst scherm is dat alsnog te doen. Dit is noodzakelijk om verder te kunnen gaan. Nadat alle velden correct zijn ingevuld krijgt men toegang tot het leerlingvolgsysteem. Daarna klik je op zwemles en vink je aan "toon alleen actieve lesprogramma's".

Heb je na het lezen van de vorderingen in het Leerlingvolgsysteem nog steeds vragen dan kan je een terugbel verzoek achterlaten bij de receptie of je kan mailen met hoofdzwemzaken Danny Sloot via d.s.sloot@sportfondsen.nl. Wij wensen jou veel plezier, inzicht en vooral veel gemak van het leerlingvolgsysteem!

Heb je een vraag over het Leerlingvolgsysteem?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.