Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Urenlang waterpret tijdens jouw kinderfeestje!

Kinderfeestje MFA .png

Op zoek naar een spectaculair kinderfeestje voor jouw jarige job? Maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijke ervaring bij zwembad Safari! Wij bieden verschillende verjaardagsfeestjes aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een betoverend zeemeerminnen-feestje? Of een swingend discofeestje?


Compleet verzorgd
Bij zwembad Safari zorgen wij ervoor dat elk feestje een fantastisch uitje wordt! Geniet van een hartelijke ontvangst, het uitpakken van cadeautjes, verfrissend zwemmen en daarna smullen van heerlijk eten en drinken. Ook voor ouders is een zwemfeestje de ideale keuze. Onze compleet verzorgde kinderfeestjes nemen al het werk uit handen en kunnen zelfs bij slecht weer gewoon doorgaan.

Bekijk hier onze verschillende kinderfeestjes:


Feestje op maat of liever op het droge?

Bij zwembad Safari kun je ook kiezen voor een op maat gemaakt feestje of een feestje in Sporthal Safari. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals een spannend apenkooi-feest of een feest met een ander thema! Neem telefonisch contact op via 0346-20 00 20 of mail naar stichtsevecht@sportfondsen.nl en wij zorgen voor een passend feestje!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.