Binnen

AquaVaria

Werken aan conditie en spieropbouw!

Wil jij op verschillende manieren aan je conditie en spieropbouw werken? Dan is AquaVaria dé aquawork-out voor jou. Met AquaVaria hoef je niet te kiezen uit het grote aanbod Aquasporten. Wel zo makkelijk dus!

AquaVaria is wekelijks lekker bewegen in het ondiepe of diepe water waarbij álle aquasporten aan bod komen. De ene helft van de lestijd wordt gewerkt aan de conditie door middel van conditiezwemmen, de andere helft van de les wordt ingevuld met oefeningen uit verschillenden aquasporten.

Deze activiteit is ideaal voor iedereen die van verrassing en afwisseling houdt. Laat je elke week verrassen door een andere activiteit. Wij maken gebruik van allerlei materialen om spieren te versterken en/of oefeningen leuker en pittiger te maken. Bij alle lessen wordt passende muziek gebruikt.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
10,45
12-badenkaart excl. magneetkaart
114,95
ClubAqua maandkaart excl. magneetkaart
59,70
ClubAqua kwartaalkaart excl. magneetkaart
144,20
ClubAqua jaarkaart excl. magneetkaart
428,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.