Banenzwemmen sportief
Binnen

Banenzwemmen sportief

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Banenzwemmen is niet alleen een leuke manier om fit te blijven, het is ook nog eens ontzettend goed voor je lichaam. Het is een van de weinige sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt. Door te zwemmen versterk je onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Bovendien verbetert banenzwemmen in rap tempo je conditie, spierkracht en je humeur!

Krachtige work-out

Banenzwemmen is een krachtige work-out en de favoriete sport van veel sporters. Niet alleen omdat het blessurevrij is, maar ook omdat je veel calorieën verbrandt en je hart en longen er sterker van worden. Banenzwemmen is ideaal om je lichaam in shape te houden of om fit te worden!

Zwembad MFA Safari en Zwemanalyse.nl werken samen
Wil jij meer tips of zelfs met een schema gaan zwemmen om zo je doelen te bereiken? Dan bieden wij jou een mooie gratis tool aan.

Om je een goede start te geven hebben zwembad MFA Safari en Zwemanalyse.nl de handen ineen geslagen en een programma samengesteld waar je kosteloos gebruik van kunt maken. In de zwemzaal bij het wedstrijdbad staat een bak met daarin een schema waar je wekelijks aan kunt werken. Door iedere week gebruik te maken van dit schema boek je in korte tijd aanzienlijk veel verbetering in je conditie. Heb je vragen dan kan je natuurlijk altijd terecht bij één van onze toezichthouders. Ben je heel enthousiast en wil je nog beter technisch kunnen zwemmen? Neem dan eens een kijkje op de site van zwemanalyse.nl en wie weet kunnen zij nog meer voor je betekenen!

Wil je meer weten over het conditie verbeteren door te zwemmen en over de samenwerking met zwemanalyse.nl? Klik dan hier!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
6,65
12-badenkaart excl. magneetkaart
68,60
ClubAqua maandkaart excl. magneetkaart
56,50
ClubAqua kwartaalkaart excl. magneetkaart
136,50
ClubAqua jaarkaart excl. magneetkaart
405,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.