Banenzwemmen sportief
Binnen

Banenzwemmen sportief

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Zwembad MFA Safari en Zwemanalyse.nl werken samen
Wil jij meer tips of zelfs met een schema gaan zwemmen om zo je doelen te bereiken? Dan bieden wij jou een mooie gratis tool aan.

Om je een goede start te geven hebben zwembad MFA Safari en Zwemanalyse.nl de handen ineen geslagen en een programma samengesteld waar je kosteloos gebruik van kunt maken. In de zwemzaal bij het wedstrijdbad staat een bak met daarin een schema waar je wekelijks aan kunt werken. Door iedere week gebruik te maken van dit schema boek je in korte tijd aanzienlijk veel verbetering in je conditie. Heb je vragen dan kan je natuurlijk altijd terecht bij één van onze toezichthouders. Ben je heel enthousiast en wil je nog beter technisch kunnen zwemmen? Neem dan eens een kijkje op de site van zwemanalyse.nl en wie weet kunnen zij nog meer voor je betekenen!

Wil je meer weten over het conditie verbeteren door te zwemmen en over de samenwerking met zwemanalyse.nl? Klik dan hier!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
6,65
12-badenkaart excl. magneetkaart
68,60
ClubAqua maandkaart excl. magneetkaart
56,50
ClubAqua kwartaalkaart excl. magneetkaart
136,50
ClubAqua jaarkaart excl. magneetkaart
405,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.