SwimFits

SwimFits

SwimFits zwemles in kleine groepjes

SwimFits nieuw 1920x1080 pix.jpg


SwimFits, de meest exclusieve zwemschool van Nederland. SwimFits is een zwemschool die op verschillende locaties in Nederland unieke zwemlessen aanbiedt, zo ook in zwembad Safari. Dit geldt voor zowel het A-diploma, B-diploma als C-diploma. In al hun zwemlessen staat de aandacht voor het kind centraal en is er gekozen voor een duidelijk leerplan waarbij plezier een zeer belangrijke factor is.

SwimFits houdt de groepen klein tot maximaal 6 kinderen per groep waarbij er veel meer aandacht is voor de verschillende niveaus binnen de groepen. Wij streven naar een vaste zweminstructeur zodat een kind niet constant hoeft te wennen aan een andere lesgever. Om sneller en met plezier te leren zwemmen maken wij gebruik van zwemvliezen, zwembrillen en een flexibeam. Wanneer jouw kind met plezier naar zwemles gaat…doe jij dat ook! 24 uur per dag is ons leerlingvolgsysteem toegankelijk zodat je te allen tijde de vorderingen van jouw kind kunt bekijken.

Wij nodigen jou graag uit voor een kennismaking of vraag een proefles aan zodat je kunt ervaren hoe wij invulling geven aan de zwemles.

Onze zweminstructeurs zijn ervaren en gediplomeerde lesgevers. Zij werken volgens de gedragscode, zijn in het bezit van VOG (Verklaring omtrent gedrag), een EHBO diploma en geven waar nodig tweetalig zwemles.

Kleine groepjes
Bij ons krijgt jouw kind zwemles in een klein groepje van maximaal 6 kinderen. Waar het ene kind zonder aarzelen in het zwemband springt, heeft het andere kind hier begeleiding bij nodig. Dat geeft niets, ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Daarom vinden wij het belangrijk dat tijdens de zwemles ieder kind persoonlijke aandacht krijgt. Wij hebben daarbij niet alleen aandacht voor de dingen waar een kind moeite mee heeft, maar ook voor de dingen die een kind wel kan.

Ouders in de zwemzaal
Tijdens de SwimFits zwemles mag je als ouder/verzorger aanwezig zijn in de zwemzaal. Wij vinden het belangrijk dat jij als ouder/verzorger betrokken bent bij de zwemlessen van jouw kind. Als je naar aanleiding van de zwemles nog vragen hebt, dan kunnen deze na afloop van de zwemles aan de zweminstructeur gesteld worden. Soms is het beter om elkaar op een rustiger moment te spreken. Als dit het geval is, nemen wij op een later tijdstip telefonisch contact op.

Het kan voorkomen dat een kind herhaaldelijk wordt afgeleid door de aanwezigheid van de ouders/verzorgers. In dit geval bespreken wij met jouw de mogelijkheden om jouw kind toch optimaal te laten profiteren van de zwemlessen.

Spelend leren
Onze zwemlessen zijn ontwikkeld om jouw kind in een veilige omgeving en op een ontspannen manier te leren zwemmen. Tijdens de les worden veel survivaloefeningen gedaan en maken we gebruik van zwemvliezen, zwembrillen en flexibeams. Voor de kinderen is dit een feest in het water en tegelijkertijd leren zij de verschillende zwemtechnieken sneller aan.

Wij werken tijdens de zwemlessen met kleine groepjes kinderen en professionele zweminstructeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het werken met jonge kinderen en hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind. Wij zorgen ervoor dat jouw kind op een leuke manier naar het A, B en C diploma toe zwemt!

Gratis proefles
Benieuwd naar onze SwimFits zwemles? Jouw kind is van harte welkom voor een gratis proefles! Tijdens deze zwemles kunnen ouder en kind de sfeer proeven en kennismaken met onze unieke manier van lesgeven. Na afloop van de proefles adviseren wij jou over welke lesvorm het beste bij jouw kind past. Na het volgen van een proefles ben je nergens toe verplicht.

Reserveer hier een gratis proefles! Wij nemen binnen 48 uur contact op.

Ervaren professionele lesgevers
Tijdens onze zwemlessen richten wij ons op de persoonlijke begeleiding van jouw kind. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jouw kind met plezier onze zwemlessen volgt. Onze zweminstructeurs zijn allen zeer ervaren en gediplomeerd. Zij werken volgens de gedragscode van de zwembranche, zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), EHBO diploma en geven waar nodig tweetalig zwemles.

Geen afzwemkosten
Als jouw kind mag afzwemmen, hoef jij geen extra diploma kosten te betalen. In onze tarieven is alles inbegrepen, behalve de kosten voor het materiaalpakket met zwemvliezen en een zwembril.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom op onze SwimFits zwemlessen. Vanwege de motorische vaardigheden van kinderen is het niet mogelijk om kinderen jonger dan 4 jaar deel te laten nemen aan onze zwemlessen.

Leerlingvolgsysteem
Met ons online Leerlingvolgsysteem kan jij de vorderingen van jouw kind op zwemles in de gaten houden. Als je bent ingelogd, zie jij tijdens welke zwemlessen jouw kind aanwezig was, in welke mate jouw kind de verschillende zwemvaardigheden beheerst en op welk niveau jouw kind zwemt. Na elke zwemles van jouw kind wordt het systeem zo snel mogelijk bijgewerkt.

Als jij jouw kind inschrijft voor de SwimFits zwemlessen, maak je een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord aan voor ons online leerlingvolgsysteem. Via onze website heb jij 24/7 toegang tot de zwemvorderingen van jouw kind.

Tarieven SwimFits

  • 4-weken leskaart SwimFits €144,85
  • Betaling bij inschrijving € 179,05*

*De kosten voor de inschrijving bestaande uit de onderstaande onderdelen:
- De eerste 4 weken zwemles t.w.v. € 144,85
- Eenmalige inschrijvingskosten, materiaalpakket (Jip tas en box) en magneetkaart t.w.v. €34,20

Inschrijven

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.