Banenzwemmen warm water
Binnen

Banenzwemmen warm water

Gewoon banenzwemmen, maar dan net iets anders!

Banenzwemmen biedt vele voordelen voor je lichaam, er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt. Zo gebruik versterk je tijdens het banenzwemmen onder andere de rug, arm- en beenspieren en buik- en nekspieren. Het warme water zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten ontspannen, waardoor spier- en gewrichtspijn wordt verminderd.

Waarom banenzwemmen in warm water?

Banenzwemmen in warm water geef veel voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is het heerlijk ontspannen gevoel. De warme temperatuur van het water zorgt er voor dat jouw spieren en gewrichten ontspannen, hierdoor wordt spier- en gewrichtspijn verminderd! Vooral patiënten met chronische pijn of mensen die herstellen van een blessure zullen hier baat bij hebben. Bovendien zorgt het warme water dat jouw lichaamstemperatuur stijgt, waardoor je meer calorieën verbrand. Kortom, een energieke en ontspannende workout voor het hele lichaam!

Elke dinsdagavond warm water zwemmen!
Op dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 bieden we banenzwemmen aan in warm water in ons doelgroepenbad. Hier kun je genieten van de voordelen van het zwemmen in warm water en werken aan je fitheid op een comfortabele manier.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
7,00
12-badenkaart excl. magneetkaart
70,00
ClubAqua maandkaart excl. magneetkaart
59,70
ClubAqua kwartaalkaart excl. magneetkaart
144,20
ClubAqua jaarkaart excl. magneetkaart
428,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.