U-pas

Alles over de U-pas en zwemregeling!

Wedstrijdbad_safari.png

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met het U-pas tegoed kan je bij ons zwemlessen voor het Zwem-ABC, een 12-badenkaart of een ClubAqua abonnement kopen. Het volledige budget kan hiervoor worden ingezet. In gemeente Stichtse Vecht hebben kinderen met een U-pas de mogelijkheid om kosteloos zwemdiploma's A en B te behalen, zonder dat dit ten koste gaat van het U-pas budget. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de zwemregeling.

U-Pas

Ben je in het bezit van een U-pas? Dan kan je deze bij ons verzilveren! Als U-pashouder kan je jouw tegoed bij ons inwisselen voor zwemlessen voor het Zwem-ABC, een 12-badenkaart of een ClubAqua (maand, kwartaal en jaar) abonnement. Hiervoor kan je het hele budget inzetten. Als je in aanmerking wilt komen voor de U-Pas korting, neem dan de U-pas (voor ieder gezinslid) mee naar het zwembad.

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een U-pas? Klik dan hier voor meer informatie over de U-pas en de voorwaarden.

Zwemlessen met U-pas

Kinderen die in gemeente Stichtse Vecht wonen hebben met een U-pas de mogelijkheid om via de zwemregeling kosteloos zwemdiploma's A en B te behalen zonder dat dit ten koste gaat van het U-pas budget. Woont jouw kind in gemeente Stichtse Vecht en gaat hij/zij na het behalen van het A en B diploma door voor het C diploma? Dan kan dit via het budget van de U-pas.

Kinderen die buiten gemeente Stichtse Vecht wonen en hun zwemdiploma's A en B willen behalen komen niet in aanmerking voor de zwemregeling, maar kunnen hiervoor gebruik maken van het budget op de U-pas. Kinderen die buiten de gemeente Stichtse Vecht wonen kunnen het U-pas budget inwisselen voor zwemlessen voor het Zwem-ABC.

Zwemregeling: gratis A en B diploma

Kinderen die in gemeente Stichtse Vecht wonen kunnen met een U-pas gratis zwemdiploma’s A en B behalen. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de zwemregeling. Dit kan als volgt:

  1. Ga naar www.sportpuntstichtsevecht.nl
  2. Vul het formulier in
  3. Maak een kopie van de achterkant van jouw U-Pas
  4. Verstuur het formulier en de kopie van jouw U-Pas digitaal naar Sportpunt Stichtse Vecht

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.