Ik zwem al

Zit je al op zwemles, dan vind je hier alle info.

Zwemles duiken 1920x1080 pix.jpg


Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt als je al bij ons op zwemles zit. Wij hebben geprobeerd om alle informatie zo duidelijk en makkelijk mogelijk voor jou op een rijtje te zetten. Het kan zijn dat wij wat gemist hebben of dat jij gewoonweg nog een vraag hebt. Vul dan het onderstaande formulier in of mail ons.

prive zwemles 280x900 pix.jpg


Privé zwemles

In sommige gevallen is het beter om privézwemles te nemen voor het kind. Dit kan zijn voor hele uiteenlopende redenen. Misschien heeft een kind meer persoonlijke aandacht nodig om net even de juiste vertaal slag te kunnen maken. Het kan ook zijn dat een kind moeite heeft met het opnemen van de lesstof of misschien in een groep wel heel snel afgeleid is. Dan is privéles wellicht een goede optie.


Zwemvaardigheid 280x900 pix.jpg


Zwemvaardigheid

Blijkt jouw kind een waterratje te zijn? Of vind jij het belangrijk dat de zwemvaardigheid van je kind verder wordt vergroot? Dan is het Zwemvaardigheidsdiploma misschien iets jullie.

Na het afronden van het Zwem-ABC is het belangrijk dat een kind regelmatig blijft zwemmen en met het Zwemvaardigheidsprogramma is dit heel goed mogelijk. Het is dus niet alleen maar leuk maar ook nog eens ontzettend leerzaam en vergroot de veiligheid. 

Meer weten over zwemvaardigheid? Klik dan op de roze button hieronder.


Ziek melden 280x900 pix.jpg


Ziekmelden

Wat vervelend dat je ziek bent, we hopen dat je natuurlijk snel weer opknapt en onze lessen weer kunt volgen. Wij moeten natuurlijk wel weten dat je ziek bent en daarvoor moet jij je zelf bij ons afmelden. Wil jij weten hoe? Klik dan op de roze button hieronder.


diplomas 280x900 pix.jpg


Proef en afzwemmen en diploma eisen
De week voordat er afgezwommen wordt, gaan de kinderen eerst proefzwemmen. Tijdens dit proefzwemmen wordt er dan beoordeeld of er de week erop diploma gezwommen kan gaan worden of toch nog even niet.

Om alles nog even overzichtelijk te maken hebben wij hieronder de eisen per diploma vanuit Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) voor jou op een rij gezet. Een kind is pas echt zwemveilig als deze zowel het A-, B- als het C-diploma heeft.

- Diploma eisen voor het A-Diploma
- Diploma eisen voor het B-Diploma
- Diploma eisen voor het C-Diploma


Oefenuur 280x900 pix.jpg


Oefenuur
Op woensdag en zondag heeft zwembad Safari haar oefenuren. Hier kunnen zwemleskinderen onder begeleiding van ouders/verzorgers oefenen wat zij tijdens de zwemlessen hebben geleerd. Extra oefening is voor een kind heel belangrijk. Op deze wijze heeft een kind meer mogelijkheden om het zwembad te verkennen.

Meer lezen over ons oefenuur? Klik dan op de roze button hieronder.


Leerlingvolgsysteem 280x900 pix.jpg


Volg eenvoudig en overal de vorderingen van jouw kind!
Om als ouder meer inzicht en meer te betrokkenheid voor de zwemlessen te krijgen kunt u alle vorderingen volgen via het digitale leerlingvolgsysteem. Door middel van een coderingssysteem worden de vorderingen door de  zweminstructeur op een tablet ingevoerd en zijn deze voor de ouders van het kind digitaal inzichtelijk.

Klik op de roze button hier onder voor alle informatie over het leerlingvolgsysteem.


Kijkles 280x900 pix.jpg

Kijkles voor ouders op zwemzaal
Elke eerste lesdag van de maand is een kijkles. Ouders/verzorgers zijn dan welkom om het laatste kwartier van deze les aanwezig te zijn in de zwemzaal. U kunt dan kijken hoe uw kind zwemt en vragen stellen aan de desbetreffende lesgever. Onze lesgevers nemen de tijd om te vertellen wat er goed gaat en waar eventueel nog meer op geoefend kan worden. Benut deze kijklessen en kom langs.

Tijdens de kijklessen mogen de ouders de laatste 15 minuten van de les naar binnen. De kinderen zullen dan zwemmen en ouders hebben de mogelijkheid om kort een vraag te beantwoorden. Mochten er broertjes of zusjes zonder diploma mee de zwemzaal opkomen zijn vleugels verplicht om te dragen. Dit in het kader van veiligheid.

Denkt u er aan om uw schoenen uit te doen of eventueel slofjes over de schoenen te doen.

De kijklessen zijn op de eerstvolgende data:
- Zaterdag 1 oktober 2022 t/m vrijdag 7 oktober 2022

- Dinsdag 1 november 2022 t/m maandag 7 november 2022

- Vrijdag 2 december 2022 t/m woensdag 7 december 2022

- Maandag 9 januari 2023 t/m zaterdag 14 januari 2023


Veel plezier tijdens de kijkles!

SwimFits 280x900 pix.jpg


Zwemmen in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht

SwimFits, de meest exclusieve zwemschool van Nederland. SwimFits is een zwemschool die op verschillende locaties in Nederland unieke zwemlessen aanbiedt, zo ook in zwembad Safari. Dit geldt voor zowel het A-diploma, B-diploma en C-diploma.


Kleding zwemmen 280x900 pix.jpg


Kledingzwemmen

Elke eerste les van de nieuwe maand wordt er standaard gezwommen met kleding aan. Dit doen we om kinderen te laten ervaren hoe dit aanvoelt in het water. Op deze wijze bereiden wij kinderen tevens ook langzaam voor op de diploma eisen bij het afzwemmen. Wij geven één week voor de kledingzwemdag aan dat de volgende week met kleding gezwommen moet gaan worden. Dit communiceren wij middels het bord naast de receptie. Zo is het risico dat je de kleding vergeet minimaal en bereiden wij alle kinderen optimaal voor op het zwemmen met kleding al vanaf het allereerste badje (badje rood).

Lees alles over onze kledingeisen in de verschillende badjes via de roze button hieronder.


Tips en tricks 280x900 pix.jpg


Zwemles tips
Wij helpen kinderen heel graag om te leren zwemmen. Ze hebben hier vaak heel veel plezier in. Nu kan je als ouder of verzorger zelf ook heel veel doen om een kind beter te laten zwemmen. Daarom geven wij graag wat Tips & Tricks. Deze zullen wij proberen regelmatig aan te vullen of te verversen. Houd deze pagina op onze site dan ook regelmatig in de gaten.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.