Horeca

Horeca Safari.png

Sportcafé Safari is een gezellige en sportieve horecagelegenheid in Maarssen! In onze horeca kan je voor of na het sporten, of gewoon als je in de buurt bent, wat drinken, een hapje eten en komen relaxen. Tevens is Sportcafé Safari het thuishonk van de verschillende sportverenigingen die in het zwembad en de sporthal hun activiteiten aanbieden.

In Sportcafé Safari kan je tegen zeer aantrekkelijke prijzen wat drinken en eten. Het assortiment is zeer uitgebreid, zo kan je bij ons terecht voor een snelle snack maar ook voor een verantwoorde gezonde hap. Tijdens een bezoek aan onze horeca kan je gebruik maken van gratis wifi. Zo kan je eenvoudig een externe meeting regelen als je centraal in Nederland wilt afspreken. 

Heb je iets te vieren? Sportcafé Safari kan het voor je regelen. Wij verzorgen een ontbijt, lunch of borrel volledig naar wens. Dit kunnen wij eventueel combineren met een feest in één van onze zalen. Bedrijfsmeeting/feest in het sportcafé organiseren, al dan niet in combinatie met een sportdag, toernooi, vergadering of andere activiteit in MFA Safari? Kom gerust eens kennis maken en onze accommodatie bekijken. Neem telefonisch contact met ons op via 0346 - 200 020 en regel snel een afspraak. Liever informatie over de mail? Vul dan het onderstaande formulier in.

Op onze menukaart vind je veel gezonde keuzes. Hiervoor hebben wij een bronzen certificaat ontvangen voor Gezonde Sportkantine van Team:FIT

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.