Zomerlessen

Blijf zwemmen in de zomervakantie

prive zwemles 280x900 pix.jpg

Zomerzwemlessen in de zomervakantie bij MFA Safari.

Tijdens de zomervakantie geven wij zomerzwemlessen in de ochtenden. Hiermee kan uw kind zijn/haar niveau aanhouden of verbeteren.

In de zomer bent u vrij om te kiezen of uw kind meerdere malen per week gaat deelnemen aan de zwemlessen. Deze zwemlessen zijn ook toegankelijk als je geen zwemles hebt bij MFA Safari. Echter die je vooraf wel een testles te zwemmen om zo het niveau te bepalen van de lesgroep waarin het kind gaat deelnemen.


Vanaf zondag 26 juni zal er de mogelijkheid zijn om uw kind aan te melden voor de zomerzwemlessen. Deze zondag is dat mogelijk tussen 12.30 uur en 16.00 uur.
Je bepaald zelf hoeveel lessen je wilt inkopen, we hebben extra korting bij afname van meerdere lessen.

Bij een aankoop van 8 zomerlessen ontvangt u 1 les gratis. U mag dan 9 lessen inboeken. Bij een aankoop van 12 zomerlessen ontvangt u 2 lessen gratis. Dan kunt u 14 zomerlessen in boeken.

Net als tijdens de reguliere zwemlessen bent u verplicht de Jips zwemleskaart en het zwembandje bij u te hebben deze zomerzwemlessen. Ben je nieuw dan ontvangt u een zwemlespas zodra je u gaat beginnen.

Lees alles over de zomerzwemlessen via de onderstaande roze button.
Snelcursus A-diploma

Naast de zomerzwemlessen voor ieder niveau bieden wij ook de snelcursus voor het A-diploma aan. Deze snelcursus is voor kinderen vanaf niveau geel/oranje en zal gehouden worden in de eerste 2 weken van de zomervakantie. De cursus is 5 aaneengesloten dagen van 08.30 tot 10.00 uur. Bij deze cursus hebben wij de ambitie om kinderen in 1 week klaar te stomen en af te zwemmen. Afzwemmen voor het A-diploma is direct op de laatste vrijdag in die week om 14:00 uur.

Week 1 is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli.*

Week 2 is van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli.*

Week 6 is van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus.**

*Inschrijven kan vanaf zondag 26 juni tot en met dinsdag 5 juli 2022.

**Inschrijven kan vanaf zondag 26 juni tot en met dinsdag 9 augustus 2022.

Turbo B- & C-diploma
Voor de kinderen die snel hun B- of C-diploma willen halen hebben wij in de zomervakantie onze Turbo met diplomagarantie. Dit jaar hebben wij de Turbo B en C in de 1e, 2e en 6e week van de zomer. De cursus is 5 aaneengesloten dagen van 10.00 tot 11.30 uur. Wij hebben de ambitie om kinderen in 1 week klaar te stomen voor het afzwemmen. Afzwemmen voor het B-diploma is direct op de laatste vrijdag in die week om 15:00 uur.

Week 1 is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli.

Week 2 is van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli.

Week 6 is van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus.

Ook hiervoor geldt dat je kunt inschrijven vanaf 26 juni 2022.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.