Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheid

Nog veiliger en vrijer in het water

Zwemvaardigheid 1920x1080 pix.jpg

Blijkt jouw kind een waterratje te zijn? Of vind jij het belangrijk dat de zwemvaardigheid van je kind verder wordt vergroot? Dan is het Zwemvaardigheidsdiploma misschien iets jullie.

Na het afronden van het Zwem-ABC is het belangrijk dat een kind regelmatig blijft zwemmen en met het Zwemvaardigheidsprogramma is dit heel goed mogelijk. Het is dus niet alleen maar leuk maar ook nog eens ontzettend leerzaam en vergroot de veiligheid. 

Tijdens zwemvaardigheid leren de kinderen nieuwe zwemslagen zoals vlinderslag maar ook keerpunten in de overige slagen. Kinderen leren elkaar te redden en krijgen hiervoor ook handvaten mee. Allemaal leuke en speelse dingen die hier voorbij komen. Uiteraard ga je voor je 3 diploma’s maar het moet echt gezien worden als een sport die je uitoefent. 

Zwemvaardigheid is op vrijdag van 19.00 -19.45 uur en van 19.45 – 20.30 uur

Meer informatie over zwemvaardigheid? Bel dan naar 0346 – 20 00 20 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.