Oefenuur

Samen oefenen helpt

oefenuur 1920x1080 pix.jpgOp zondag heeft zwembad Safari haar oefenuren. Hier kunnen zwemleskinderen onder begeleiding van ouders/verzorgers oefenen wat zij tijdens de zwemlessen hebben geleerd. Reserveer online je plekje in Supersaas. Er is maar beperkt plek in deze tijd. Klik hier om te reserveren!

Extra oefening is voor een kind heel belangrijk. Een kind heeft nu meer mogelijkheden om het zwembad te verkennen. Op deze wijze maakt een kind meer zwemuren en zal dit ten goede komen van de zwemlessen. Tevens schept het een leuke band tussen ouder en kind om een activiteit samen te doen en maakt het zwemmen een nog groter plezier. Ons advies is dan ook om regelmatig van deze gelegenheid gebruik te maken.

Voor tips en tools kunnen er vragen gesteld worden aan een instructeur die rondloopt bij deze activiteit. Je blijft wel te aller tijde zelf verantwoordelijke voor jouw kind.

Niveau 1 (rood) en Niveau 2 (groen) mogen in ondiep water oefenen. Niveau 3 (blauw) en niveau 4 (Oranje) mogen dan zonder hulpmiddelen in diep water oefenen.

Bij het oefenuur is een gediplomeerde zwemonderwijzer aanwezig om aanwijzingen te geven. De bedoeling van het oefenuur is dat de ouder zelf met het kind gaat oefenen. De vleugels mogen af maar het is heel belangrijk dat het kind het lesbandje met de juiste kleur om heeft.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.