Privé zwemles

Privé zwemles

Extra 1 op 1 aandacht

Prive zwemles 1920x1080 pix.jpg

In sommige gevallen is het beter om privézwemles te nemen voor het kind. Dit kan zijn voor hele uiteenlopende redenen. Misschien heeft een kind meer persoonlijke aandacht nodig om net even de juiste vertaal slag te kunnen maken. Het kan ook zijn dat een kind moeite heeft met het opnemen van de lesstof of misschien in een groep wel heel snel afgeleid is. Dan is privéles wellicht een goede optie. Door de intensieve 1 op 1 aandacht zijn deze lessen korter dan een normale zwemles. Een privé zwemles duurt namelijk 30 minuten.

Soms kan het extra beetje persoonlijke aandacht of een kleine tip precies die ene stap zijn die een kind nodig heeft. In een grote groep gaat dit soms aan het kind voorbij kunnen gaan. Tijdens de privéles is er alle tijd en ruimte en wordt er gericht aan het eventuele probleem gewerkt. 

Tijdens het hele traject van A-diploma, B-diploma naar C-diploma is er de mogelijk om privélessen te volgen. In deze lesvorm zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar. 

Privézwemlessen worden gehouden op de volgende dagen:
Woensdag tussen 14:00 en 15:00 uur
Vrijdag tussen 14:00 en 15:00 uur
Zondag tussen 08:00 en 09:00 uur

Meer informatie over privé lessen of direct reserveren? Vul dan het onderstaande formulier in of bel 0346 – 20 00 20. Het is ook mogelijk om via de receptiebalie van ons zwembad een afspraak te maken voor deze lessen. 

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.