Baby- en peuterzwemmen 6 weken tot 12 maanden
Binnen

Baby- en peuterzwemmen 6 weken tot 12 maanden

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind!

Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter? Kom samen zwemmen!

Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van jouw kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt jouw kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling
Baby- en peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van jouw kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.


Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.

Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, luieremmers, een box en een magnetron om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig.

Praktische tips:

  • Trek de zwemluier pas aan in het zwembad.
  • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.
  • Heeft jouw kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.

Meer informatie over het Ouder- & kind zwemmen
Wil jij meer informatie over onze lessen in zwembad Safari? Klik dan hier!

Wat heb je nodig?

  • Zwemluier / gewone luier
  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek
  • Flesje melk of beker
  • Zwemcape
  • Favoriet badspeeltje

Tarieven

Losse les
12,00
12-badenkaart excl. magneetkaart
120,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.