Ouder & Kindzwemmen extra info

Ouder & Kindzwemmen extra info

Plezier voor beide

ouder en kind 1920x1080 pix.jpg

Al vanaf 6 weken kun je een kind vertrouwd maken met het water. Kleine kinderen bezitten natuurlijke reflexen die ervoor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onderwater gaan. Tijdens Jips Ouder- en Kind zwemmen ontwikkelen we spelenderwijs de vaardigheden van jouw kind en zorgen we ervoor dat de band tussen jou en je kind wordt versterkt. De resultaten zijn er dan ook naar. Al heel jong leert het kind hoe het moet overleven als het (on)vrijwillig te water raakt.

Jip’s Ouder en Kind zwemmen is dan ook vooral bedoeld om kinderen snel vertrouwd te maken met water en heel belangrijk; Jip’s Ouder- en Kind zwemmen versterkt de band tussen ouder en kind door het continue lichamelijk contact tijdens de les.

Jip’s Ouder- en Kind zwemmen bestaat uit verschillende elementen waarbij het kind samen met de ouder kennis maakt met het water. Elementen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Het leren kennen van een nieuwe omgeving 
  • Het impulsief leren kennen van het drijfvermogen en de voortgaande beweging 
  • Het leren omgaan met de weerstand van het water 
  • Het leren van alleen drijven op de rug (statisch drijven) 
  • Het stimuleren van allerlei bewegingsvormen 
  • Het geven van water- en spelvreugde 
  • Allerlei bewegingsvormen die goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind

Voorbereiden op de zwemles
In de laatste deelcursus wordt je kind onder andere voorbereid op de zwemlessen. Heeft je kind deze laatste deelcursus doorlopen dan kan het waarschijnlijk direct worden geplaatst in de zwemles wanneer het 4 jaar is. Daarom raden wij je aan het kind op te geven voor de zwemles wanneer het 3 jaar is. Een inschrijfformulier kun je bij de receptie krijgen. Als je kind 4 jaar is en nog niet geplaatst kan worden in de zwemles kan het gedurende de wachtperiode blijven deelnemen aan de cursus Baby- en peuterzwemmen. 

Lestijden*:
Op woensdag, vrijdag en zondag bent u van harte welkom met de kleine dreumes. 

Op de woensdag zijn de lessen:
09:00 – 09.30 uur: baby's tot 9 maanden
09:30 – 10:00 uur: 9 maanden tot 18 maanden
10:00 – 10:30 uur: 18 maanden tot 3 jaar
10:30 – 11:00 uur: 3 jaar tot en met 4 jaar

Op de vrijdag zijn de lessen:
09:00 – 09.30 uur: baby's tot 9 maanden
09:30 – 10:00 uur: 9 maanden tot 18 maanden
10:00 – 10:30 uur: 18 maanden tot 3 jaar
10:30 – 11:00 uur: 3 jaar tot en met 4 jaar

* instromen en doorschuiven naar volgende groep op advies van instructeur

Korting op JIP artikelen
Wanneer je meedoet aan de groepslessen Ouder & Kind zwemmen ontvang je per bezoek een JIP sticker. Deze sticker plak je op een spaarkaart. De spaarkaart is vol bij 10 stickers en kan dan worden ingeleverd voor een gratis splash bal of 50% korting op alle JIP artikelen uit onze vitrine.

Gratis zwemlessen
Ouder & Kind zwemmen is leuk en leerzaam. Uw kind went al helemaal aan het water. Wanneer je een 12-badenkaart koopt voor het Ouder & Kind zwemmen heeft u niet alleen het voordeel van 2 gratis lessen (12 halen, 10 betalen) je ontvangt ook een stempelkaart waarop je spaart voor gratis zwemlessen! Bij elke gekochte 12 badenkaart ontvang je een stempel.  4 stempels geven recht op een maand gratis zwemmen als jouw kind bij ons start met zwemles.

Meer informatie over Ouder & Kind zwemmen?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel met onze receptie op telefoonnummer: 0346 – 20 00 20

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.