Zomerzwemlessen + Turbo lessen!

Nieuws

Zomerzwemlessen + Turbo lessen!

preview_Sportfondsen-x juni 23 161

Wil jij dat jouw kind tijdens de vakantie blijft doorzwemmen? Schrijf jouw kind dan in voor onze zomerzwemlessen of Turbo lessen!

Met de zomervakantie voor de deur biedt MFA Safari een uitstekende kans voor kinderen om hun zwemvaardigheden te behouden of te verbeteren met onze zomerzwemlessen. De lessen worden 's ochtends gegeven en je kunt zelf bepalen hoe vaak jouw kind per week deelneemt. Voor kinderen die van een ander zwembad komen, is een voorzwemmen op zaterdag 6 juli verplicht om het juiste niveau te bepalen.

Vanaf zondag 30 juni kun je jouw kind inschrijven voor deze zomerzwemlessen. Er zijn speciale aanbiedingen bij afname van meerdere lessen: bij aankoop van 8 lessen, krijg je 1 les gratis, en bij 12 lessen, krijg je 2 lessen gratis. Net als bij de reguliere zwemlessen is het verplicht om Jip's zwemleskaart en een zwembandje mee te nemen.

Daarnaast bieden wij ook snelcursussen voor het A-, B- en C-diploma aan. Deze cursussen vinden plaats in week 1 (15 tot 19 juli) en week 6 (19 tot 23 augustus) van de
zomervakantie. Voor het A-diploma is de cursus elke dag van 08:30 tot 10:00 uur en voor het B- en C-diploma van 10:00 tot 11:30 uur. Beide cursussen kosten €375 en hebben een diplomagarantie bij 100% aanwezigheid.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.