Winterzwemlessen!

Nieuws

Winterzwemlessen!

Snelcursus A + Turbo B/C.jpg

Tijdens de kerstvakantie geven wij winterlessen in de ochtenduren. Hiermee kan jouw kind zijn/haar niveau aanhouden of verbeteren. De winterzwemlessen duren 45 minuten.

De groepen kunnen gevuld worden tot 25 kinderen onder begeleiding van 2 zwemonderwijzers. Wij hanteren voor de winterlessen het winterlestarief van €12,95 per les. Je bent vrij om te kiezen of jouw kind meerdere malen per week gaat deelnemen aan de zwemlessen.

Aanmelden voor de winterzwemlessen kan via de receptie. Vergeet niet om Jip's zwemleskaart mee te nemen. Kom op tijd, want vol = vol

Bijzonderheden:

  • Wacht in de kleedkamer met je kind. Hier wordt het kind opgehaald voor de zwemles.
  • Alle reguliere zwemlessen in de Kerstvakantie van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024 komen te vervallen. De zwemleskaart wordt automatisch verlengd met het aantal lessen die je in deze periode mist (dit zijn 2 lessen). Hiervoor hoef jij dus helemaal niets te doen.
  • De standaard privélessen komen te vervallen tijdens de kerstvakantie. Er zijn losse privélessen in te boeken bij de receptie.
  • Winterzwemles is een apart product. Hierdoor is het niet mogelijk om tijdens de kerstvakantie het leerlingvolgsysteem in te vullen. Wel kunnen kinderen doorgezet worden naar een volgend niveau als ze daar aan toe zijn. Dit ter beoordeling van de zwemonderwijzers.
  • Winterzwemlessen volgen met de U-Pas is mogelijk, mits er voldoende saldo aanwezig is. Winterzwemlessen via de gemeenteregeling volgen is niet mogelijk.
  • Op 25, 26 december 2023 en 1 januari 2024 zal het bad gesloten zijn.
  • Op zondag 24 en 31 december zal het bad sluiten om 14.00 uur.

Meer informatie vind je via Winterzwemlessen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.