Zeemeerminfeestje

Zeemeerminfeestje

Een betoverend zeemeerminfeestje!

Wie droomt er nu niet van om als een echte zeemeermin of een angstaanjagende haai te zwemmen? Tijdens een onvergetelijk zeemeerminnen- of haaienfeestje beleef jij een betoverend avontuur onderwater! Samen met jouw vriendjes leer jij de kunst van het zwemmen als een echte zeemeermin. Naast het leren zwemmen met een zeemeerminnenstaart, verfijnen wij ook de techniek. Super leuk en ook nog eens leerzaam!

Aanvullend op de avontuurlijke zeemeerminnenworkshop van 45 minuten, krijg je ook de gelegenheid om vrij te zwemmen in ons zwembad tijdens de reguliere openingstijden. En natuurlijk maken we dit feestje compleet met patat, een heerlijke snack en onbeperkt limonade.

Bekijk hier ons arrangement voor het zeemeerminfeestje:

Zeemeerminfeestje-website.png

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A-diploma
  • Kinderen zonder diploma als ze zwembandjes dragen en begeleid worden door een meezwemmende volwassene (met uitzondering van het diepe bad).

Reserveren

Reserveer jouw zwemfeestje bij de receptie telefonisch via 0346-20 00 20 of stuur een e-mail naar receptie.stichtsevecht@sportfondsen.nl.

Heb je een vraag over ons zeemeerminfeestjes?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.