Evenementen

Discozwemmen

Nieuws MFA Safari-10.png

Elke vrijdagavond toveren we ons zwembad om tot een groot feest. Door de speakers klinken de laatste hits en het zwembad is verlicht in disco thema!

De glijbaan is open om hier zo snel mogelijk vanaf te racen en het zwembad ligt klaar om een bommetje in te maken! Daarnaast kun je voor of tijdens het discozwemmen genieten van alle eetkeuzes van onze horeca. Op sommige avonden hebben wij een live DJ die jouw favoriete hits draait!

Tijden

Elke vrijdag van 19:00 - 21:00

Verjaardagsfeestje

Is jouw kind binnenkort jarig en ben je op zoek naar een spetterend verjaardagsfeest? Vier het in zwembad Safari! Tijdens het discozwemmen kan de jarige samen met zijn/haar vriendjes dansen op de laatste muziek, racen van de glijbaan en bommetjes maken in het zwembad! Je kunt gemakkelijk jouw kinderfeestje uitbreiden met één van onze horeca arrangementen. Neem contact op met de receptie (0346 200 020) kom even langs om alle mogelijkheden te bespreken!

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A-diploma
  • Kinderen zonder diploma's onder begeleiding van een volwassene (18+ jaar) en zwemvleugels
  • Kinderen van 5 t/m 14 jaar
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.