Vacature: zwemonderwijzer!

Nieuws

Vacature: zwemonderwijzer!

Screenshot 2023-09-27 at 15.26.07.png

Wil jij werken in een gezellig team met leuke collega’s en zwemles geven aan diverse doelgroepen, van jong tot oud? Dan zijn we op zoek naar jou!

Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij bent de vrouw of man die lesgeeft met een lach. Heb je niet de juiste papieren? Geen probleem wij leiden je op.

  • Jezelf blijven ontwikkelen, wij bieden jou doorgroeimogelijkheden, opleiding en
  • baangarantie.
  • Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
  • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.
  • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
  • Je kunt goed communiceren met kinderen en volwassenen

Dit ga je doen:

Je gaat lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

LET OP: Urenwens is in overleg!

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.