Tijdelijke sluiting i.v.m. lockdown m.u.v. zwemlessen

Nieuws

Tijdelijke sluiting i.v.m. lockdown m.u.v. zwemlessen

Lockdown.jpg

Lees deze belangrijke informatie

Beste bezoeker van MFA Safari,

Vanavond (zaterdag 18 december) hebben wij tijdens de persconferentie te horen gekregen dat Nederland in een lockdown gaat. Zwembaden en sportscholen zijn hierop geen uitzondering en ook MFA Safari zal de deuren vanaf zondag 19 december 2021 tijdelijk gesloten moeten houden.
Dit houdt in dat er geen enkele activiteit zal mogen plaatsvinden in onze accommodatie met uitzondering van de zwemlessen voor kinderen. De sluiting geldt in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022. Wij proberen zondag 19 december meer duidelijkheid te geven over de invulling van onze zwemlessen. Hierover ontvang je een email.

Wat deze lockdown precies voor jou als bezoeker zal betekenen weten wij nu nog niet. Zodra het kabinet in de loop van de week het nieuwe protocol vrij geeft kunnen wij jou verder informeren. Wij proberen er alles aan te doen om jullie zo goed als mogelijk tegemoet te komen en hopen ook op jullie steun tijdens deze lockdown.

Naar verwachting komen wij begin van de week met meer informatie. Houd je email, onze website en social media goed in de gaten, zodra wij meer weten informeren wij jou direct.

Kom je voor één van onze partners in onze accommodatie? Neem dan rechtstreeks contact op met hen.

Wij vertrouwen op jouw begrip en hopen dat we je op zaterdag 15 januari 2022 weer in goede gezondheid kunnen ontvangen in onze accommodatie.

Samen staan we sterk. Blijf gezond!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.