Sportief het jaar starten met Aquasport!

Nieuws

Sportief het jaar starten met Aquasport!

2023Aquasporten.png

Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en flink aan je conditie werken; kortom, het perfecte begin voor jouw 2023!

Wil jij 2023 sportief beginnen? Doe dan mee met een van onze Aquasport lessen! Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en flink aan je conditie werken; kortom, het perfecte begin voor jouw 2023!

Een aquasport beoefenen kan o.a. bijdragen aan:

  • Uithoudingsvermogen/conditie
  • Spierkracht
  • Coördinatie en lenigheid
  • Vetverbranding
  • Geen overbelasting van de gewrichten
  • Een goede gezondheid

De verschillende aquasporten zijn geschikt voor iedereen. Wij bieden een passende les op ieder niveau onder begeleiding van ervaren instructeurs. De weerstand van het water zorgt voor de spierversterkende effecten op het lichaam. Trainen in het water wordt steeds populairder, niet alleen als alternatieve training bij een blessure, maar ook als aanvullende trainingsvorm. Het grote voordeel van aquasporten is dat er geen schokbelasting optreedt, die wel kan optreden bij gewoon sporten. Aquasporten is niet alleen ontspannend en plezierig, maar ook nog eens super gezond!

Bekijk hieronder ons overzicht van onze aquasporten, er zit er vast één voor jou bij!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.