Binnen

Turbo-zwemles

Zwemles in een hoger tempo

Dat kan! Met Turbo-zwemles voor het B diploma!

In 1 week tijd je B diploma halen. Elke dag, 5 dagen lang, 1,5 uur zwemmen. Vanwege de hoeveelheid herhaling leren de kinderen sneller. Vooral ook omdat de basis na het A diploma er al in zit. Wel is het belangrijk om na de turbo te blijven zwemmen voor het C diploma of met enige regelmaat recreatief te komen zwemmen.

Diplomagarantie
Door intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof sneller op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een zwemlesgever verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. Red je het in deze week toch niet dan kan je op vertoon van de turbo leskaart kosteloos verder zwemmen in een bestaande B groep totdat ze wel klaar voor het diploma zijn. Bij ons haal je gegarandeerd je diploma!

Proefles
Meer weten over de Turbo-zwemles? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Turbo-lessen bieden wij niet het gehele jaar door aan en wij houden je hiervan op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.