Binnen

Turbo-zwemles

Zwemles in een hoger tempo

Turbo-zwemles voor het B diploma!

In 1 week tijd je B diploma halen? Dat kan! Door elke dag, 5 dagen lang, 1,5 uur te zwemmen met de Turbo-zwemlessen. Vanwege de hoeveelheid herhaling leren de kinderen sneller. Vooral ook omdat de basis na het A diploma er al in zit. Wel is het belangrijk om na de Turbo-zwemlessen te blijven zwemmen voor het C diploma of met enige regelmaat recreatief te komen zwemmen.

Diplomagarantie
Door intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof sneller op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een zwemlesgever verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. Red jouw kind het halen van zijn of haar B diploma in deze week toch niet? Dan kan je op vertoon van de Turbo leskaart kosteloos verder zwemmen in een bestaande B groep totdat jouw kind wel klaar is het diploma. Bij ons haal je gegarandeerd je diploma!

Proefles
Meer weten over de Turbo-zwemles? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Turbo-zwemlessen bieden wij niet het gehele jaar door aan. Via onze website en social media kanalen houden wij jou op de hoogte van de start van de Turbo-zwemlessen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.