Zomerzwemlessen in de vakantie

Nieuws

Zomerzwemlessen in de vakantie

Zwemles op zondag 1

Zomerzwemlessen in zwembad Safari op de momenten dat het jou uitkomt.

Zoals je in het vorige nieuwsbericht hebt kunnen lezen geeft zwembad Safari in de zomervakantie een snelcursus-A en een Turbo-B. Daarnaast kan je ook kiezen voor de zomerzwemlessen. De reguliere zwemlessen stoppen per 17 juli.

Tijdens de zomervakantie geven wij zomerzwemlessen in de ochtenduren. Hiermee kan jouw kind zijn/haar niveau aanhouden of verbeteren.

U heeft van de receptioniste dit informatieboekje gekregen. in dit boekje staat aangegeven in welk niveau jouw kind zwemt en welke mogelijkheden er zijn om les te volgen. De zomerzwemles duurt ook 40 minuten en zal zo efficiënt mogelijk ingevuld gaan worden. De groepen kunnen gevuld worden tot 25 kinderen waar 2 onderwijzers op zullen staan. Met uitzondering van niveau Rood. Dit zullen maximaal 12 kinderen zijn op 1 instructeur.

In de zomer ben je vrij om te kiezen of jouw kind meerdere malen per week gaat deelnemen aan de zwemlessen.

Kom je vanaf een ander zwembad dan ben je verplicht om een keer voor te zwemmen om het niveau te bepalen.

Inschrijven:
Vanaf zondag 27 juni zal er de mogelijkheid zijn om jouw kind aan te melden voor de zomerzwemlessen. Neem de Jip zwemleskaart mee om in te schrijven! Zonder de Jip zwemleskaart kan er niet ingeschreven worden. Het inschrijven kan tijdens de zwemlessen maar ons advies is om dit overdag te doen op de volgende rustige momenten:

Maandag : 09.30 uur tot 14.00 uur (alleen op 28 juni)

Dinsdag : 09.00 uur tot 12.00 uur of 18.45 uur tot 20.30 uur

Woensdag : 09.30 uur tot 14.00 uur of 18.45 uur tot 20.30 uur

Donderdag : 09.30 uur tot 12.00 uur of 18.45 uur tot 20.30 uur

Vrijdag : 09.00 uur tot 12.00 uur of 18.45 uur tot 20.30 uur

Bij inlevering van dit formulier weet je direct of er plaats is en betaal je de af te nemen zomerlessen. Deelname aan de lessen zonder opgave en inhalen van gemiste lessen is niet mogelijk. Er is géén restitutie in lesgeld wanneer jouw kind niet aanwezig is in de opgegeven les!

Kom op tijd want vol = vol!

Bij onvoldoende deelname in een lesgroep behouden wij ons het recht voor om de kinderen, in overleg met jou, te verplaatsen indien mogelijk.

Wij hanteren voor de zomervakantie het zomerlestarief van € 12,50 per les.

ACTIE!!!
Bij een aankoop van 8 zomerlessen ontvang je 1 les gratis. Je mag dan 9 lessen inboeken. Bij een aankoop van 12 zomerlessen ontvang je 2 lessen gratis. Dan kan je 14 zomerlessen in boeken.

Net als tijdens de reguliere zwemlessen ben je verplicht de Jip zwemleskaart en het zwembandje bij je te hebben deze zomerzwemlessen.
Klik hier om de flyer te bekijken die ook meegeven is aan jouw kind tijdens één van onze zwemlessen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.