Winterzwemlessen tijdens de kerstvakantie

Nieuws

Winterzwemlessen tijdens de kerstvakantie

Scherm­afbeelding 2022-11-30 om 15.34.42.png

Winterzwemlessen tijdens de kerstvakantie.

Vanaf 12 december zal er de mogelijkheid zijn om jouw kind aan te melden voor de winterzwemlessen. Tijdens de kerstvakantie geven wij winterlessen in de ochtenduren. Hiermee kan jouw kind zijn/haar niveau aanhouden of verbeteren. De winterzwemles duurt 45 minuten en wordt zo efficiënt mogelijk ingevuld. De groepen kunnen gevuld worden tot 25 kinderen onder begeleiding van 2 zwemonderwijzers. Je bent vrij om te kiezen of jouw kind meerdere malen per week gaat deelnemen aan de zwemlessen. Wij hanteren voor de winterlessen het winterlestarief van €12,75 per les.

Aanmelden voor de winterzwemlessen kan via de receptie. Vergeet niet om Jip's zwemleskaart mee te nemen. Wij adviseren om de aanmelding voor de winterzwemlessen op één van onderstaande rustige momenten te doen:

Dinsdag: 09:00-12:00 of 18:45-20:30

Woensdag: 09:30-14:00 of 18:45-20:30

Donderdag: 09:30-12:00 of 18:45-20:30

Vrijdag: 09:00-12:00 of 18:45-20:30

Kom op tijd want vol = vol

Actie

Bij aankoop van 7 winterlessen ontvang je 1 les gratis. Je mag dan 8 lessen inboeken. Net als tijdens de reguliere zwemlessen bent u verplicht de Jip's zwemleskaart en het zwemarmbandje bij u te hebben deze winterzwemlessen.

Bijzonderheden

  • Wacht in de kleedkamer met jouw kind. Hier wordt jouw kind opgehaald voor de zwemles.
  • Alle reguliere zwemlessen in de kerstvakantie van 26 december 2022 t/m 7 januari 2023 komen te vervallen. De zwemleskaart wordt automatisch verlengd met het aantal lessen die je in deze periode mist (dit zijn 2 of 3 lessen afhankelijk van de dag). Hiervoor hoef jij dus helemaal niets te doen.
  • De privélessen komen te vervallen tijdens de kerstvakantie.
  • Winterzwemles is een apart product. Hierdoor is het niet mogelijk om tijdens de kerstvakantie het leerlingvolgsysteem in te vullen. Wel kunnen kinderen doorgezet worden. naar een volgend niveau als ze daar aan toe zijn. Dit ter beoordeling van de zwemonderwijzers.
  • Winterzwemlessen volgen met de U-pas is mogelijk, mits er voldoende saldo aanwezig is. Winterzwemlessen via de gemeenteregeling is niet mogelijk.
  • Op 25, 26, 31 december 2022 en 1 januari 2023 zal het zwembad gesloten zijn.

Zwemlessen na de kerstvakantie

Vanaf maandag 9 januari 2023 zijn de reguliere zwemlessen weer in de middag. Jouw kind komt dan, in principe, terug op dezelfde dag en tijd van voor de vakantie. Is jouw kind tijdens de winterlessen overgegaan naar het volgende niveau en is dat vol, dan zoeken wij in overleg naar een passende oplossing.

Contact met de zwemonderwijzer

Heb je vragen over de vorderingen van uw kind? Bespreek dit dan zoveel mogelijk vòòr de kerstvakantie. Dit kan via zwemzaken.stichtsevecht@sportfondsen.nl.

*Bij onvoldoende deelname in een lesgroep behouden wij ons het recht voor om de kinderen, in overleg met jou, te verplaatsen indien mogelijk.

*Er is geen restitutie in lesgeld wanneer jouw kind niet aanwezig is in de opgegeven les.

Het team van zwembad MFA Safari wenst u fijne feestdagen en een gezond en sportief 2023 toe!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.