Turbo's en snelcursus in de zomervakantie

Nieuws

Turbo's en snelcursus in de zomervakantie

Prive zwemles 1920x1080 pix.jpg

Deze vakantie is er weer ruimte om grote sprongen te maken en is zelfs je diploma te behalen.

Ook deze vakantie heb je de mogelijkheid om jouw kind aan te melden voor de Snelcursus A en Turbo B. Twee intensieve mogelijkheden waarbij we zelfs diplomagarantie kunnen garanderen (de spelregels zijn lees je in de flyer). Let op: de reguliere zwemlessen stoppen per 17 juli.

Inschrijven voor deze intensieve cursussen kan online vanaf zondag 27 juni. Ga hiervoor naar onze webshop en meld je eenvoudig aan. Klik hier om naar de webshop te gaan en meld je aan vanaf zondag 27 juni. Let goed op dat er op de juiste week ingeschreven wordt!

Na het betalen van de cursus ben je direct geplaatst in de groep en kan je dus komen zwemmen. Mocht je willen betalen via een U-pas dan kan dit uitsluitend bij de receptie geregeld worden. Deelname aan de lessen zonder aanmelding en inhalen van gemiste lessen is niet mogelijk.

Wees op tijd met inschrijven, want vol = vol!

Klik hier om de flyer te bekijken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.