Tariefverhoging per 1 januari 2023

Nieuws

Tariefverhoging per 1 januari 2023

Ikbennieuw.png

Beste bezoeker,

Door hogere inkooptarieven bij onze leveranciers, verder stijgende lonen, stijgende energietarieven en personeelstekorten zijn onze exploitatie-kosten meer dan gebruikelijk gestegen. Dit heeft in 2022 wederom geleid tot slechtere financiële resultaten dan voorzien.

Het door het CBS berekende consumentenprijsindexcijfer was ruim 14 % in oktober 2022 (gemiddelde prijsverandering voor huishoudens). Wij zijn daardoor helaas genoodzaakt wederom een kostenstijging aan u door te berekenen op onze reeds aangepaste tarieven per 1 januari 2023 van 6,7 %.

De tarieven voor zwemlessen en verenigingen verwachten wij in de eerste week van januari bekend te maken.

Wij betreuren de mogelijke gevolgen van deze maatregel voor u als bezoeker van onze accommodatie. Mogelijk heeft u behoefte aan een nadere toelichting of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden daarvan.

Met vriendelijke groet,

Patrick Vergeer

Algemeen manager

Sportfondsen Stichtse Vecht BV

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.