SwimFits heeft momenteel geen wachtlijst!

Nieuws

SwimFits heeft momenteel geen wachtlijst!

SwimFits.png

SwimFits heeft momenteel geen wachtlijst! SwimFits is een zwemschool speciaal ontwikkelt om unieke zwemlessen aan te bieden voor zowel het A-diploma, B-diploma als C-diploma.

SwimFits is een zwemschool speciaal ontwikkelt om unieke zwemlessen aan te bieden voor zowel het A-diploma, B-diploma als C-diploma. In al hun zwemlessen staat de aandacht voor het kind centraal en is er gekozen voor een duidelijk leerplan waarbij plezier een zeer belangrijke factor is.

SwimFits houdt de groepen klein tot maximaal 6 kinderen per groep waarbij er veel meer aandacht is voor de verschillende niveaus binnen de groepen. Wij streven naar een vaste zweminstructeur zodat een kind niet constant hoeft te wennen aan een andere lesgever. Om sneller en met plezier te leren zwemmen maken wij gebruik van zwemvliezen, zwembrillen en een flexibeam.

Tijdens de SwimFits zwemles mag je als ouder/verzorger aanwezig zijn in de zwemzaal. Wij vinden het belangrijk dat jij als ouder/verzorger betrokken bent bij de zwemlessen van jouw kind. Als je naar aanleiding van de zwemles nog vragen hebt, dan kunnen deze na afloop van de zwemles aan de zweminstructeur gesteld worden.

Benieuwd naar onze SwimFits zwemles? Jouw kind is van harte welkom voor een gratis proefles! Tijdens deze zwemles kunnen ouder en kind de sfeer proeven en kennismaken met onze unieke manier van lesgeven. Na het volgen van een proefles ben je nergens toe verplicht.

Reserveer hier een gratis proefles! Wij nemen binnen 48 uur contact op.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.