Snelcursus A + Turbo cursus B/C

Nieuws

Snelcursus A + Turbo cursus B/C

Snel + Turbo cursus.png

Binnen 1 week afzwemmen? Dat kan met de snelcursus A of Turbo cursus B/C!

Snelcursus A

De snelcursus voor het A-diploma is voor alle kinderen vanaf niveau geel/oranje en wordt gehouden van maandag 2 t/m vrijdag 6 januari 2023. De cursus bestaat uit 5 aaneengesloten dagen van 08:30 tot 10:00. Met deze cursus hebben wij de ambitie om de kinderen in 1 week klaar te stomen en gelijk te laten afzwemmen. Het afzwemmen voor het A-diploma vindt plaats op vrijdag 6 januari om 14:00.

Voorwaarden

  • Verplicht voorzwemmoment op woensdag 14 december om 17:15 of een andere datum in overleg met de receptie
  • Het kind moet een goede combinatie schoolslag kunnen zwemmen (5 meter)
  • Zwemmen door het gat moet geen probleem zijn
  • Diplomagarantie uitsluitend bij 100% aanwezigheid*
  • Minimaal 8 en maximaal 12 leerlingen met 1 zwemdocent
  • Kosten €295

Turbo cursus B/C

De turbo cursus voor de zwemdiploma's B of C zijn van maandag 2 t/m vrijdag 6 januari 2023. De cursus bestaat uit 5 aaneengesloten dagen van 10:00 tot 11:30. Met deze cursus hebben wij de ambitie om de kinderen in 1 week klaar te stomen en gelijk te laten afzwemmen. Het afzwemmen voor het B-diploma of C-diploma vindt plaats op vrijdag 6 januari om 15:00.

Voorwaarden

  • Diplomagarantie uitsluitend bij 100% aanwezigheid*
  • Minimaal 10 en maximaal 18 leerlingen met 1 zwemdocent
  • Kinderen die niet recentelijk bij ons het A- of B- diploma behaald hebben, moeten verplicht voorzwemmen op woensdag 14 december om 17:15 of een andere datum in overleg met de receptie
  • Kosten €295

*Diploma garantie uitsluitend bij 100% aanwezigheid

Helaas komt het soms voor dat een kind niet klaar is om aan het einde van de week te kunnen afzwemmen. Mocht dit het geval zijn, dan zwemt het kind kosteloos door tot de vaardigheden voldoende beheerst worden en er afgezwommen kan worden bij de reguliere zwemlessen.

Bijzonderheden

Omdat we tijdens de winterlessen geen mogelijkheid hebben om dit te registreren in het leerlingvolgsysteem vragen wij je om op het inschrijfformulier aan te geven of er bijzonderheden zijn. Hierbij zien wij graag de informatie terug die belangrijk is voor de gezondheid van jouw kind.

Voor vragen en/of informatie over de snelcursus A en turbo cursus B/C kun je mailen naar zwemzaken.stichtsevecht@sportfondsen.nl

Het team van zwembad MFA Safari wenst u fijne feestdagen en een gezond en sportief 2023 toe!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.