Nieuw in Safari: AquaTrim met Marcia

Nieuws

Nieuw in Safari: AquaTrim met Marcia

Aquatrim - extra.jpg

Voordeling kennis maken met AquaTrim

Aanbieding AquaTrim 280x900 pix.jpg


Ik ben Marcia en ben moeder van 5 geweldige kinderen. Ik ben al een aantal jaar werkzaam als zwemonderwijzer en ClubAqua-instructrice in zwembad Safari. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en zeker nu mij is gevraagd om de nieuwe lessen AquaTrim vorm te gaan geven.

Aangezien ik al jaren ervaring heb in het geven van AquaTrim ben ik blij dat deze lessen ook in zwembad Safari te volgen zijn. AquaTrim wordt wekelijks op dinsdagavond gegeven in twee groepen op de volgende tijden van 19:30 tot 20:00 uur en van 20:00 tot 20:30 uur.

Bij een les AquaTrim werk je aan conditie, train je op kracht en verbeteren we je techniek. We gaan aan de slag met de diverse soorten slagen zoals schoolslag, rugslag, borst- en rugcrawl. We trainen op longinhoud en hierdoor bouwen we stevig aan je conditie. AquaTrim heeft een afwisselend programma waarbij we oefeningen doen met en zonder materialen, werken met de natuurlijke weerstand van het water en doen oefeningen onderwater. Tegelijkertijd nemen we de techniek mee in de oefeningen zodat je deze ook direct verbeterd.

Hou jij van banenzwemmen, wil jij je conditie verbeteren en meer kracht krijgen? Dan zien wij jou binnenkort op dinsdagavond gezellig bij mijn les. Heb jij vragen spreek me dan gewoon eens aan. Ik vertel je graag meet over AquaTrim of één van onze andere activiteiten. Zie ik je aanstaande dinsdagavond al bij deze les?

In de maand februari kan je extra voordelig kennismaken met deze les. Je betaalt deze maand € 5,80 in plaats van € 8,90.

Marcia AquaTrim.jpg

Groeten Marcia

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.