Alle activiteiten zijn weer van start

Nieuws

Alle activiteiten zijn weer van start

Banenzwemmen reserveren.jpg

We hebben je gemist maar nu kan het weer! Heb jij ook echt weer zin om jouw activiteit op te pakken? Reserveer dan nu.

Eindelijk mogen we weer! Alle activiteiten zijn weer van start gegaan. Nog lang niet allemaal met de maximale aantallen deelnemers maar in een wat beperktere setting. Ook nu willen wij je wijzen dat alle coronaregels nog steeds van kracht zijn. Houd dus rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte. Meer weten over onze coronaregels? Klik dan hier.

Op dit moment zijn de douches wel in gebruik maar de speeltoestellen nog niet. Na een lange periode van (gedeeltelijke) sluiting moeten wij als organisatie eerst wachten op goedkeuring van een extern bedrijf die de kwaliteit van deze onderdelen toetst.

Omdat zij op dit moment alle zwembaden tegelijk moeten toetsen neemt dit veel tijd in beslag en loopt alles vertraging op. Zolang wij geen goedkeuring hebben ontvangen mogen wij de speeltoestellen niet gebruiken. Zodra wij onze speeltoestellen weer in gebruik mogen stellen zullen wij dit direct doen. Wij houden jullie op hoogte via onze website en social media kanalen. Wil jij lekker komen zwemmen? Plaats dan een reservering in ons reserveringssysteem.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.