Aanvullende info kinderfeestjes

Aanvullende info kinderfeestjes

Een feestje zoals jij dat wilt...

Kinderfeestje meisjes in water 1920x1080 pix.jpgVier je kinderfeestje in zwembad Safari

Is uw kind binnenkort jarig en bent u op zoek naar een spetterend kinderfeest? Vier dit dan in zwembad Safari. Wij zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Wat kunt u verwachten?
Een feestelijk ontvangst, zingen voor de jarige en de mogelijkheid voor het uitpakken van de cadeaus. De jarige krijgt ook nog eens een cadeautje van zwembad Safari. Vervolgens kan de hele groep lekker gaan zwemmen met z'n allen en tijdens of na het zwemmen gezellig samen eten.

Het standaard verjaardagmenu is € 11,00 per kind en bestaat uit:
– Entree zwembad
– Cadeau jarige
– Een leuke Smul-Box met: Friet, snack (frikandel, kroket of kaassouffle) en alle kinderen drinken uit een gave beker.

Feestje op maat of liever op het droge?
Wilt u dit arrangement uitbreiden met zeemeermin zwemmen of liever een feestje op maat? Dit is allemaal mogelijk bij zwembad Safari. Tevens is het mogelijk om op verschillende momenten eventueel uw kinderfeestje in sporthal Safari te geven. Denk hierbij aan een gaaf apenkooifeest of een feest in een ander thema.

Mail of bel ons dan en wij zorgen voor een passend feest. Neem direct contact op met de receptie: stichtsevecht@sportfondsen.nl of bel ons op 0346-20 00 20.

Heb je een vraag over onze kinderfeestjes?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.