Aanvullende info kinderfeestjes

Aanvullende info kinderfeestjes

Een feestje zoals jij dat wilt!

Kinderfeestje meisjes in water 1920x1080 pix.jpg


Vier de leukste en sportiefste kinderfeestjes bij MFA Safari! Wanneer jij jouw kinderfeestje viert bij MFA Safari, willen we jou zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij kunt genieten van deze bijzondere en feestelijke dag. Kies het feestje dat bij jou past en wij regelen de rest!

Voordat het kinderfeestje in zwembad Safari begint wordt je feestelijk ontvangen, kan er gezongen worden voor de jarige en is er de mogelijkheid om de meegenomen cadeau’s uit te pakken. Daarnaast wordt de jarige door zwembad Safari extra verwend met een cadeautje uit de schatkist! Vervolgens kan de jarige samen met zijn/haar vriendjes lekker gaan zwemmen en smullen van het eten.

Benieuwd naar onze verschillende kinderfeestjes? Lees dan snel verder!

Zwemfeestje

Zin in een spetterend kinderfeestje? Kom met jouw vriendjes naar zwembad Safari! Hier kun je samen genieten van een fantastisch zwemfeest. Met een kinderfeestje in het zwembad kies je voor een gezond, gezellig en compleet uitje. Ook fijn: geen stress én geen rommel thuis!

Zeemeerminfeestje

Zwemmen als een zeemeermin of haai, wie wilt dat nou niet? Tijdens een zeemeerminnen- of haaienfeestje beleef je een onvergetelijk onderwateravontuur. Samen met jouw vriendjes leer jij zwemmen als een echte zeemeermin of als een gevaarlijke haai. Naast het leren zwemmen met een staart, verfijnen we ook de techniek. Super leuk en ook nog eens leerzaam!

Naast het zeemeerminzwemmen mag je bovendien vrijzwemmen in zwembad Safari volgens de gewone openingstijden.

Discofeestje

Grote lichten uit, muziek en discolichten aan! Tijdens een discofeestje toveren we ons zwembad om tot een discotheek. Door onze speakers klinken de laatste hits. Op sommige avonden is er zelfs een echte dj aanwezig. Zo vier jij gegarandeerd swingend jouw verjaardag!

Feestje op maat of liever op het droge?
Liever een feestje op maat of in Sporthal Safari? Ook dit is mogelijk bij zwembad Safari. Denk hierbij aan een gaaf apenkooi feest of een feest in een ander thema!

Neem telefonisch contact op via 0346-20 00 20 of mail naar stichtsevecht@sportfondsen.nl en wij zorgen voor een passend feestje!

Heb je een vraag over onze kinderfeestjes?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.