Banenzwemmen ontspannen
Binnen

Banenzwemmen ontspannen

Lekker op je eigen tempo!

Wil jij lekker bewegen en ontspannen tijdens het zwemmen? Dan is banenzwemmen een ideale activiteit voor jou. Tijdens het banenzwemmen kan je genieten van het water en even helemaal tot rust komen tijdens het sporten. Je kan zwemmen op je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Neem de tijd om te genieten van het heerlijke gevoel van gewichtloosheid en de rustgevende bewegingen van het water.

Zwemmen is voor iedereen!

Banenzwemmen is geschikt voor iedereen, of je nu aan het revalideren bent, gevoelige gewrichten hebt of gewoon even lekker wilt ontspannen. In het water is de schokbelasting namelijk minimaal en is er minder druk op je lichaam. Je kunt zelfs banenzwemmen in warm water, wat nog meer ontspanning biedt voor je lichaam!

Elke dinsdagavond van 19:45 tot 21:00 is er banenzwemmen in warm water. Kom langs en ervaar zelf de ontspanning en rust van banenzwemmen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
6,65
12-badenkaart excl. magneetkaart
68,60
ClubAqua maandkaart excl. magneetkaart
56,50
ClubAqua kwartaalkaart excl. magneetkaart
136,50
ClubAqua jaarkaart excl. magneetkaart
405,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.