Binnen

Aqua-Trim

Aqua-Trim; je techniek en conditie verbeteren op een leuke manier!

Aqua-Trim is van alle aquasporten de training waarbij zwemmen echt centraal staat maar is meer dan alleen banenzwemmen. Tijdens deze les trainen wij je conditie, kracht, lenigheid, zwemtechniek en uithoudingsvermogen. Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd. Door het aanbieden van gevarieerde trainingen op ieder zijn of haar eigen niveau zal u snel resultaat merken.

Een Aqua-Trim training zal onder andere bestaan uit het trainen van de schoolslag, rugslag, borstcrawl, rugcrawl en nog veel meer andere slagen/oefeningen. We gebruiken tijdens deze oefeningen hulpmiddelen zoals ballen, halters en andere materialen.

Aqua-Trim is in het 25-meterbad en is een vrij intensieve training en duurt daarom ook maar 30 minuten. Het is naast een intensieve les ook een leuke afwisselende les die je in groepsverband meedoet. Het zal je activeren en motiveren en je zal snel zien dat je resultaat boekt. De natuurlijke weerstand van het water helpt je om nog beter te trainen. Zwemmen zorgt voor een betere flexibiliteit en soepele spieren waardoor je spiercoördinatie en evenwicht verbeteren.

Enthousiast geworden? Doe jij snel een les mee?

Wat heb je nodig?

  • Badkleding
  • Eventueel zwembril en badmuts
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
8,90
12 badenkaart doelgroepen excl. magneetkaart
97,90
ClubAqua maandkaart excl. magneetkaart
49,50
ClubAqua kwartaalkaart excl. magneetkaart
119,60
ClubAqua jaarkaart excl. magneetkaart
355,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.